Termeni si conditii de folosire a site-ului financiar cvalutar.roCursurile valutare folosite de cvalutar.ro au fost preluate de pe site-ul oficial al Bancii Nationale a Romaniei. Actualizarea cursului se face zilnic de pe site-ul oficial al BNR. Toate informatiile de pe site-ul cvalutar.ro referitoare la cursurile valutare au doar caracter informativ.

cvalutar.ro nu este raspunzator pentru utilizarea informatiilor pe care utilizatorii decid sa le faca publice. cvalutar.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de daune de orice natura ar fi ele, aparute in urma utilizarii serviciilor noastre.

Prin folosirea serviciilor esti de accord cu urmatoarele: esti singurul responsabil pentru informatiile sau materialele pe care le publici, iti este interzis transmiterea de orice materiale cu caracter defaimator, calomnios, ofensator, incorect, abuziv, profanator, obscene, mesaje de amenintare si hartuire care incita la rasism, violenta, xenofobie, antisemitism, care indeamna la folosirea de droguri, ilegale sau orice tip de material care incalca drepturile asupra proprietatii intelectuale, intimitatii si publicitatii.

Serviciile noastre sunt gratuite mai putin cele care indica foarte clar acest lucru. cvalutar.ro nu raspunde pentru cazurile in care portalul business nu este accesibil online din diferite motive.

Toate drepturile asupra portalului business cvalutar.ro apartin Udrea Emanuel si sunt interzise copierea, modificarea, publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea sau vinderea partiala sau integrala a informatiilor si materialelor din acest portal fara acordul scris cvalutar.ro.

Termenii si conditiile enuntate in aceasta pagina pot suferi oricand modificari. Nu avem obligatia de a informa utilizatorii privind aceste modificari, este de datoria fiecaruia sa fie in conformitate cu acesti termeni si conditii inainte de folosirea portalului cvalutar.ro.

Pentru clarificarea oricaror altor detalii folositi pagina de contact.