Imbracaminte ocazie femei, accesorii - catalog firme romanesti
Alsa Boutiques, Shopping Gallery - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Rochii de ocazie, tinute festive, articole de lux pentru femei; lenjerie intima si incaltaminte
Casa De Moda Laura Olteanu - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Rochii de seara unicat, stralucitoare, excentrice, avangardiste, colectie proprie Laura Olteanu.<br/>Casa de moda "LS by Laura" promoveaza haine stralucitoare, excentrice, avangardiste; rochii de mireasa provocatoare, indraznete, realizate din materiale de calitate foarte buna in combinatie cu paiete, strasuri; jeans cu aplicatii din pietre, margele; colectie proprie Laura Olteanu.<br/>Prezentari de moda haute couture cu rochii de mireasa si rochii de seara - creator de moda Laura Olteanu - Romanian Fashion Designer.
Casa De Moda Levintza - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Rochii creatii proprii, pentru ocazii speciale, unicat semnate Doina Levintza
Casa De Moda Venus - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Casa De Moda Venus realizeaza confectii de comanda pentru femei, unicate si serii scurte; rochii de mireasa, palarii si alte produse si accesorii de vestimentatie; magazin vanzari confectii si tesaturi import.<br/>Confectii de comanda pentru femei si barbati, unicate si serii scurte; rochii de mireasa, palarii si alte produse si accesorii de vestimentatie; magazin vanzari confectii si tesaturi import.
Casa De Moda Ellis - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Designer Eli Laslean, realizeaza colectii haute couture din tafta, dantela, rochii de seara, de ceremonie.<br/>Casa De Moda Ellis: creatie vestimentara pentru femei, tinute pentru ocazii speciale, rochii de mireasa inclusiv accesorii, tinute business si casual
Creal Design - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Confectii dama, rochii pentru ocazii, compleuri; executam la comanda orice model
Hugo Boss - Imbracaminte ocazie femei, accesorii
Rochii, compleuri pentru ocazii deosebite, marca "Hugo Boss"
Prima pagina  » 
Informatii despre ghidul de afaceri

cvalutar.ro pune la dispozitia utilizatorilor un catalog foarte cuprinzator cu firme romaneste impartite pe categorii si subcategorii.

Inscrierea in catalog se face numai pe baza de invitatie sau contra cost 50€ + tva/an. Pentru a ne contacta folositi formularul de contact in care va rugam sa precizati minimum de informatii privind compania/afacerea dvs.